CaoCao kolač za sve generacije nagradna igra 2017

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra počinje 13.03.2017. i traje do 30.06.2017.

 

Kako sudjelovati
Kako bi ostvario mogućnost osvajanja nagrada, sudionik mora odgovoriti na maksimalno četiri pitanja putem upitnika na službenoj internet stranici caocao.hr te ostaviti svoje podatke (ime, prezime, adresu, kontakt telefon i email adresu.
Sudionici koji zadovoljavaju sve kriterije i ponude odgovore na tjedna pitanja, sudjeluju u izvlačenju tjednih nagrada, a u mogućnosti su osvajiti jednu od tjednih nagrada.

 

Nagrade
  • 1x 7 dana smještaja u Komiži za 4 osobe
  • 4x Bicikl
  • 48x CaoCao showbox

Izvlačenje i odabir dobitnika
Tjedne nagrade će se objavljivati na Facebook profilu “CaoCao.hr“ i na internet stranici CaoCao.hr. Prijave (odgovori) koje pristignu do nedjelje u ponoć ulaze u izvlačenje za prošli tjedan i tako svaki idući do kraja nagradne igre, odnosno do 30.06.2017.

Mjesečne nagrade će se dodjeljivati po završenom mjesecu, a u izbor ulaze svi sudionici koji su zadovoljili kriterije. Mjesečne nagrade mogu osvojiti i natjecatelji koji su osvojili i tjedne nagrade. Dobitnici će biti objavljeni na službenim Facebook i internet stranicama.
Glavnu nagradu mogu osvojiti i natjecatelji koji su osvajali neku od nagrada. Natjecanje za glavnu nagradu biti će otvoreno do 30.06.2017. do 23:59h. Izvlačenje dobitnika će se održati 10.07.2017.

Uvjeti nagradne igre
Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje zadovolje uvjete za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri u skladu sa zakonom.

Detalji o nagradama
48 tjednih pobjednika, 4 mjesečna pobjednika i 1 pobjednik koji osvaja glavnu nagradu. Tjedno troje pobjednika osvajaju tjedne nagrade – CaoCao show box s 22 proizvoda s dostavom na kućnu adresu. Svaki mjesec do kraja trajanja nagradne igre jedan sudionik osvaja mjesečnu nagradu – bicikl. Na kraju nagradne igre jedan sudionik osvaja glavnu nagradu – 7 dana smještaja u Komiži za 4 osobe u periodu po dogovoru između 01.09.2017. i 30.09.2017., uz dnevno osiguran obrok u bistrou Fabrika, Luke Nižetića.

Izvor, link nagradnog natječaja

ljetovanje
do 30.6.2017.
nagradni kviz

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment