Dm nagradna igra make-up koji osvaja New York

Dm nagradna igra make-up koji osvaja New York!
Sudjelujte i osvojite put u New York za dvije osobe

Trajanje nagradne igre
Nagradna igra ima samo jedno kolo i traje od 1.10.2017. godine do 25.10.2017. godine (uključujući oba datuma).

Kako sudjelovati
Pravo sudjelovanja imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji u razdoblju od 1.10. do 25.10.2017. kupe označeni proizvod dekorativne kozmetike sljedećih brandova: Max Factor, Maybelline, L.O.V, L’oreal, Bourjois, alverde, Wet n wild, Trend IT UP, S.he, Real Techniques i Rimmel u bilo kojem dm-u na području Republike Hrvatske i u istom razdoblju pošalju SMS poruku na broj 60556 (cijena poruke je 2,40 kn u cijenu je uključen PDV) slijedećeg sadržaja (broj računa ostvarenog u dm-u, ime i prezime, adresa).

Nagrade

  • 5x Put u New York za 2 osobe u razdoblju od 11.12.-17.12.2017.
  • 5x 5.000 kn na American Express kartici 

Izvlačenje i odabir dobitnika
Izvlačenje nagrada je javno, a održat će se 26.10.2017.

Izvlačenje će se odvijati na sljedeći način: 5x se izvlači nagrada iste vrijednosti-put u New York za 2 osobe uz koje se dobitnicima izdaju i nagradne American Express kartice.

Svi zaprimljeni brojevi računa i osobni podaci sudionika nagradne igre, zaprimljeni putem SMS poruke spremaju se u jedinstvenu bazu podataka i sudjeluju u izvlačenju nagrada. U izvlačenju sudjeluju sve SMS poruke zaprimljene u periodu trajanja nagradne igre.

Uvjeti nagradne igre
Dokaz o kupnji je račun kojeg kupac mora sačuvati i predočiti prilikom preuzimanja nagrade. Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem računa. Jedan broj računa može se poslati samo jednom.

Izvor, link nagradnog natječaja

New York
do 30.10.2017.
nagradna igra