Kupone ispuni, košaricu popuni – nagradna igra NTL grupe

Kupone ispuni, košaricu popuni - nagradna igra NTL grupe
Sudjelujte u nagradnoj igri NTL grupe i osvojite poklon bon

Trajanje nagradne igre
Nagradna igra održavati će se u periodu od 31.08.2017. – 25.10.2017 i ima samo jedno kolo.

Kako sudjelovati
Potrebno je kupiti jedan od navedenih proizvoda. Proizvodi će biti u ponudi u navedenim periodima (ciklusima). Svi proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri biti će na polici obilježeni posebnim stoperom nagradna igra NTL.
Ostvarenom kupovinom Kupac stječe pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri, na način da na poleđini kopije računa ili kupona kojeg preuzima na blagajni upiše slijedeće podatke: ime i prezime, točnu adresu stanovanja i broj telefona, te ukoliko to nije prethodno navedeno na računu/kuponu onda je potrebno još upisati broj računa, datum i naziv prodajnog mjesta.
Tako ispisanu kopiju računa ili kupon potrebno je ubaciti u obilježenu kutiju koja se nalazi u prostoru prodajnog mjesta.
Tako ispisanu kopiju računa ili kupon potrebno je ubaciti u obilježenu kutiju koja se nalazi u prostoru prodajnog mjesta.

Nagrade
1. nagrada: poklon bon za godišnji šoping u NTL-u ( 12 x bon od 2.000 kn) 
2. nagrada: poklon bon za jednokratnu kupovinu 
3. nagrada: poklon bon za jednokratnu kupovinu


Izvlačenje i odabir dobitnika
Po proteku perioda nagradne igre svaka članica grupe NTL organizirati će da se sve kutije iz njenih trgovina skupe i računi, odnosno kuponi prebace u jedan bazen (svaka članica grupe ima svoj bazen) Javno izvlačenje nagrada održati će se na dan 10.11.2017.
Imena dobitnika biti će objavljena na adresi www.ntl.com.hr u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja.

Uvjeti nagradne igre
Pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe državljani Republike Hrvatske. Svaki sudionik može ubaciti neograničen broj ispisanih kopija računa tj. kupona.

Izvor, link nagradnog natječaja

bon
do 25.10.2017.
nagradna igra