Pan u roku odmah nagradna igra

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

„U roku odmah! Osvježi vozni park i osvoji automobil”

Tvrtka i sjedište organizatora

Članak 1.

Organizator nagradne igre je Carlsberg Croatia d.o.o., Ulica Danica 3, 48 000 Koprivnica, OIB: 09520995772, koji priređuje nagradnu igru koja je ograničena na područje Republike Hrvatske od 18.7.2018. do 31.8.2018.

Naziv i vrijeme trajanja nagradne igre

Članak 2.

Naziv nagradne igre je „U roku odmah! Osvježi vozni park i osvoji automobil”. Nagradna igra započinje 18. srpnja 2018. od 15:00 i traje do 31. kolovoza 2018. godine do 14:59 sati. Dobitnici se izvlače svakih 1 sat vremena (60 minuta od trenutka početka nagradne igre) te svi unesni kodovi ulaze u finalno izvlačenje za glavnu nagradu koje će se održati 31. kolovoza u 15:00 sati.

Mjesto održavanja nagradne igre

Članak 3.

Nagradna igra organizira se na području Republike Hrvatske u prodavaonicama i ugostiteljskim objektima koji prodaju Pan proizvode iz asortimana uključenog u nagradnu igru.

Pakiranja uključena u nagradnu igru

Članak 4.

Pan pakiranja koja sudjeluju u nagradnoj igri su obilježena posebnim promotivnim dizajnom etikete i pull-off čepa, a to se odnosi se na sljedeće proizvode:

  • Pan Lager povratna boca 0,5l,
  • Pan Zlatni povratna boca 0,5l i
  • Pan Lager povratna boca 0,35l
  • Pan Zlatni povratna boca 0,35l

U nagradnoj igri ne sudjeluju ostala pakiranja marke Pan.

Svrha nagradne igre

Članak 5.

Svrha igre je promidžba proizvoda Carlsberg Croatia d.o.o., te nagrađivanje potrošača Pan piva.

Uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri

Članak 6.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Carlsberg Croatia d.o.o. te članova njihovih užih obitelji.

Način sudjelovanja u nagradnoj igri

Članak 7.

Za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri potrebno je tijekom trajanja nagradne igre u prodavaonicama i ugostiteljskim objektima koji prodaju pakiranja Pan piva koje sudjeluju u nagradnoj igri (Pan Lager povratna boca 0,5l, Pan Lager povratna boca 0,35l, Pan Zlatni povratna boca 0,5l i Pan Zlatni povratna boca 0,35l ) kupiti jedan od navedenih proizvoda, otvoriti proizvod te ispod pronaći 7-znamenkasti kod ispod pull-off zatvarača. 7-znamenkasti kod je sastavljen od kombinacije slova i brojeva. Proizvodi koji su obuhvaćeni nagradnom igrom, posebno su označeni promotivnim dizajnom prednje etikete i pull-off zatvarača.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je 7-znamenkasti kod, koji se nalazi ispod čepa, unijeti na jedan od dva moguća načina:

  1. putem Pan App mobilne aplikacije – 1. koja se može preuzeti na mobilni uređaj sa platformi za preuzimanje mobilnih aplikacija za Andorid uređaje (Google Play Store) i Apple uređaje (App store) te se nakon preuzimanja korisnik treba registrirati sa svojim osobnim podacima (datum rođenja, ime, prezime, broj telefona, adresa i e-mail adresa) čime se ujedno stvara njegov osobni Profil. Registriranjem korisnik jamči da su podaci koje je unio istiniti i točni, a ukoliko zbog netočno ili lažno unesenih podataka ne bude moguća dostava nagrade, Organizator ne snosi odgovornost.
  2. putem web stranice www.urokuodmah.hr – koja se nalazi na URL adresi www.urokuodmah.hr gdje potrošač treba kod upisati u posebno dizajniran obrazac koji se nalazi na početnoj stranici te registrirati sa osobnim podacima.

Unos koda u aplikaciju i na web, te preuzimanje aplikacije je besplatan. Trošak internet promet potrebnog za preuzimanje aplikacija i korištenja aplikacije, kao i otvaranja URLa web stranice i interakcije sa web stranicom, ne snosi Organizator. Svaki pojedini kod može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da kod s istim znamenkama bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe (s istog ili drugog broja mobilnog telefona), isti će biti proglašen nevažećim. Jedna fizička osoba može osvojiti više nagrada unutar trajanja nagradne igre.

Svi poslani kodovi od 18. srpnja 2018 od 15:00 do 31. kolovoza 2018. zaključno sa 14:59h sudjeluju u finalnom izvlačenju, 31. kolovoza 2018. u 15:00 sati.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Ostavljanjem svojih podataka i sudjelovanjem u nagradnoj igri pristaje da ga se obavještava o promotivnim novostima Organizatora. Sudjelovanje u nagradnoj igri podrazumijeva pristanak na fotografiranje svih dobitnika, kao i objavljivanje fotografija i video snimaka, te imena i prezimena dobitnika bez posebne naknadne dozvole, a sve u svrhu promidžbe proizvoda organizatora.

Nagradni fond

Članak 8.

Nagradni fond uključuje satne nagrade i nagrađujemo 1.056 dobitnika, od kojih 1.055 osvaja satne nagrade, a 1 dobitnik osvaja glavnu nagradu. Fond nagrada se sastoji od sljedećih nagrada:

  1. Glavna nagrada (1 dobitnik izvučen 31.8.2018. u 15:00h):Automobil Volkswagen T-Roc TSI Design u vrijednosti 151.451,00 HRK (svi troškovi do registracije/osiguranja su pokriveni)
  2. Satne nagrade (1.055 dobitnika koji se izvlače svaki sat na svaki puni sat):
Nagrada Broj dobitnika Vrijednost jedne nagrade
Vaučer Alpe Adriatours u vrijednosti 10.000 kn za city break putovanja u grad po izboru (nagrada podrazumijeva i mogućnost višekratanog odabira putovanja u iznosu do navedenih 10.000 kn, a sve u sklopu ponude dostupne kod Alpe Adriatours i njezinih partnera u traženim terminima), iskoristivo višekratno kroz dvije godine + 2.000 kn na potrošačkoj kartici Zagrebačke banke (potrošačka kartica ne može se koristiti za podizanje gotovine već se njome omogućuje plaćanje samo na mjestima na kojima imaju MasterCard POS) 2 12.000,00 kn
Kombinirani hladnjak / zamrzivač Samsung RB31HSR2DSA / EF pun Pan piva 1 4.118,60 kn
Igraća konzola Sony PlayStation PS4 500GB Slim E Chassis crna 1 2.499,00 kn
Pametni sat Samsung Galaxy Gear S3 Frontier R760 – space grey 1 2.899,00 kn
Mobitel Smartphone Apple iPhone 8 Plus – 64GB – space gray (MQ8L2) 1 7.699,00 kn
Elektronski vaucher na 1.000 kn za kupovinu sportske opreme po izboru u Sport Visionu 33 1.000,00 kn
Poklon kartica Cinestar u vrijednosti 200 kn za film po izboru, kokice i piće 32 200,00 kn
Vaučer Eventim u vrijednosti 1.000 kn za koncert po izboru (u sklopu ponude koncerata u programu Eventima) 33 1.000,00 kn
Karaoke set – Prijenosni bežični Bluetooth zvučnik SAL BT MAX 34 850,00 kn
4-pack piva Pan Zlatni limenki 0,5l 916 30,68 kn

U vrijednost nagrada je uključen PDV, a ukupni fond nagrada iznosi 329.768,48 HRK. Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Organizator se obvezuje 5% utvrđenog nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Nagradno izvlačenje

Članak 9.

Nagradno izvlačenje održava se elektroničkim putem, slučajnim odabirom i to svake prve minute nakon posljednje minute u satu u kojem se prikupljaju kodovi. Na primjer, svi kodovi poslani od 18. srpnja 2018 od 15:00 do 18. srpnja 2018. 15:59 ulaze u elektroničko izvlačenje koji se odvija 18. srpnja 2018 u 16:00h i tako svaki sat.

Ukoliko tijekom sat vremena ne bude niti jedan pristigli kod nagrada za taj sat prebacuje se u slijedeći kada će biti izvučena dva dobitnika i tako dalje.

Svi kodovi uneseni u aplikaciju ili web stranici u razdoblju od 18.7.2018 od 15:00h do 31.8.2018. do 14.59 sati, bez obzira jesu li izvučeni u jednom od satnih izvlačenja, ulaze u finalno izvlačenje za glavnu nagradu koje će se održati 31.8.2018 u 15:00h.

Svaki pojedini kod može biti unesen samo jedanput. U slučaju da kod s istim znamenkama bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe (s istog ili drugog broja mobilnog telefona), isti će biti proglašen nevažećim.

O izvlačenju će biti sastavljen zapisnik sukladno odredbi članka 12. stavak 3. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara jednom dnevno. Javnom elektroničkim izvlačenju će prisustvovati tročlana komisija sastavljena po izboru Organizatora.

Izvlačenju glavne nagrade bit će prisutan javni bilježnik koji će o izvlačenju sastaviti zapisnik.

Jedna fizička osoba može osvojiti više nagrada unutar trajanja nagradne igre. Ukoliko je dobitnik maloljetna osoba, nagradu koju je osvojio za njega preuzima njegov roditelj/skrbnik koji treba biti punoljetna osoba.

Nagrađeni dobitnici bit će objavljeni na web stranici www.urokuodmah.hr i Facebook stranici https://www.facebook.com/Panpivo

Preuzimanje nagrada

Članak 10.

O načinu preuzimanja odnosno uručenja nagrada dobitnici će biti obaviješteni putem push poruke u Pan aplikaciji, SMS porukom na kontakt broj koji je naveden prilikom registracije i na e-mail adresu koja je navedena u prijavi. Dobitnici glavne nagrade bit će obavješteni o osvojenoj nagradi odmah po izvlačenju, te će im nagrada biti uručena prema telefonskom dogovoru, a najkasnije u roku od 10 dana od izvlačenja. Ako dobitnici ne preuzmu nagradu bit će ponovno obaviješteni te će dobiti dodatni rok za preuzimanje nagrade od 15 dana. Organizator će nagrade dostavljati na adrese navedene u kontakt podacima i ne snosi odgovornost ako je sudionik unio pogrešnu adresu. Prilikom preuzimanja/dostave nagrade dobitnici će potpisati potvrdu da su nagradu preuzeli čime prestaju obveze organizatora prema njima.

Dobitnik nema pravo tražiti od Carlsberg Croatia d.o.o. ni njenih dobavljača zamjenu osvojene nagrade za drugu nagradu ili protuvrijednost nagrade u novcu.

U slučaju da dobitnici nisu iz bilo kojeg razloga u mogućnosti osobno preuzeti nagradu, ista će od strane Organizatora biti predana trećoj osobi, koja na temelju specijalne punomoći ovjerene kod javnog bilježnika, preuzima nagradu u ime i za račun dobitnika. Ukoliko je dobitnik maloljetna osoba, nagradu koju je osvojio za njega preuzima njegov roditelj/skrbnik koji treba biti punoljetna osoba.

Nagrada je prenosiva na drugu osobu, no dobitnik je dužan javiti pravovremeno organizatoru potrebne informacije o osobi koja će nagradu koristiti i potpisati izjavu s tim podacima. Jednom potpisana se izjava ne može se mijenjati.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manji broj sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, a nepodijeljene nagrade biti će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Izvlačenje dobitnika će se odvijati slučajnim elektroničkim putem uz prisustvo tročlane komisije te će svi dobitnici biti izvučeni i zapisnički utvrđeni od strane komisije, a koji su stekli pravo na nagrade, sukladno uvjetima utvrđenim u ovim Pravilima. Izvlačenje glavne nagrade obaviti će se uz prisutstvo javnog bilježnika. Objava satnih dobitnika se vrši jednom tjedno na web stranici www.urokuodmah.hr i na Facebook stranici Pan pivo.

Prekid nagradne igre

Članak 11.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.

Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem aplikacije (push notifikacija) i kontakt e-maila koji navode prilikom registracije kroz poruku Organizatora i objavom na stranicama organizatora.

Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradne igre

Članak 12.

Pravila nagradne igre biti će objavljena po dobivanju suglasnosti nadležnih tijela, a prije početka igre na web stranicama organizatora www.urokuodmah.hr te na Pan Facebook stranici https://www.facebook.com/Panpivo. O načinu preuzimanja odnosno uručenja nagrada dobitnici će biti obaviješteni odmah po izvlačenju nagrada kroz push notifikaciju u aplikaciji i slanjem e-maila na adresu elektroničke pošte. Po završetku nagradne igre rezultati će biti objavljeni u roku od 14 dana od završnog izvlačenja na istoj stranici organizatora.

Nadležnost suda

Članak 13.

U slučaju eventualnog spora, određuje se mjesna nadležnost stvarno nadležnog suda prema sjedištu organizatora.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment